Web Hosting Plan Savršen za vas!

Sve mogućnosti zajedničkog hostinga

Izaberi svoj idealan paket

Starter

$24.95/G Regularno $29.99
Kupi odmah

Najbolja cena

Poslovni

$49.99/G Regularno $88.99
Kupi odmah

Premium

$99.75/G Regularno $118.99
Kupi odmah

Broj web sajtova

1 Website

Do 3 web sajta

Do 5 web sajtova

Registracija domena

Web prostor

5,000MB

10,000MB

20,000MB

Email naloga

5

10

50

MySQL baza podataka

1

3

5

cPanel Kontrol Panel

Dnevni bekap

SEO

99.9% Garantovani uptime

Potrošnja/saobraćaj

20GB

50

100

Jednokratno install

$10.0

$00.0
$00.0

Napredne sigurnosne zaštite

15e

15e

15e

24/7/365 Podrška

Website teme

1

5

10

7 dana povrat novca

Šta kažu naši kupci

FAQ - Vaša pitanja? Dobićete odgovore!

Kako funkcioniše web hosting?

Najjednostavnija definicija pojma veb hosting ( engl. web hosting ) bi bio smeštaj za određeni internet sajt na globalnoj mreži. U skladu sa tim bi termin veb host ( engl. web host ) bio definisan kao domaćin određenog web sajta na internetu.

Izbor skripte za sajt?

HTML5 sajt će biti savršen izbor za početak, a najbolje od svega je to što vam za ovaj posao nisu potrebni programer ili web dizajner. takodje postoje mnoga gotova web rešenja poput joomla, WP, magneto drupal i slično.

6 grešaka koje morate izbeći prilikom izrade sajta

Za veliki broj malih preduzeća, web sajt je jedna od prvih stvari koja čini njihovo poslovanje „stvarnim“.

Čak i ako fizički imate prodajno mesto, sve više i više potencijalnih kupaca će kupovinu obaviti online pre nego što dođu lično na prodajno mesto. Dobra vest je da vam web sajt može pomoći da dođete do klijenata koje nikada ne biste mogli lično dobiti.

Opširnije

ODRŽAVANJE SAJTA?

Zašto je potrebna nadogradnja i održavanje sajta? Šta sve spada u održavanje i menjanje sadržaja na sajtu?

Sajtovi, kao i svi ostali softveri koje koristite u svom svakodnevnom radu, Word, Excel, Acrobat Reader i slični, imaju svoje verzije.

Svaka nova verzija dodaje nove karakteristike ili popravlja bezbednosne propust. Međutim, ako koristite standardni hosting servis, vi ste samo zakupac hosting “prostora” (ne i softvera), vaš provajder neće obavljati bilo kakvu vrstu nadogradnje umesto vas. To znači da ste sami odgovorni za održavanje svog sajta. Svaki put kada se pojavi nova verzija za nadogradnju morate je obaviti vi. Ovo bi moglo biti svakih nekoliko nedelja, meseci ili na svakih nekoliko godina, u zavisnosti od vrste okvira na kojoj je vaš sajt podignut. Cena održavanja sajtova na mesečnom i godišnjem nivou zavisi od vaših zahteva i samog sajta..

CMS SISTEMI?

Postoje CMS sistemi kod kojih se sadržaj Werb sajta dodaje slanjem e-mail ili IM poruka, oni se baziraju na Perlu, PHP-u, Pythonu i Javi, a kao serversku platformu koriste Apache. Najbrojniji i najrazvijeniji su sistemi zasnovani na PHP-u i sa podrškom za MySQL bazu. za platformu na kojoj radi CMS često se koristi skraćenica LAMP ili WAMP, što u prvom slučaju dolazi od Linux, Apache, MySQL i PHP, dok u drugom Windows, Apache, MySQL i PHP. U slučaju LAMP – a ovo znači da server na kome je instaliran Apache Web server koristi Linux OS, dok u slučaju WAMP-a server koristi Windows operativni sistem.

PROVERA SAJTA?

Da li vas zanima kako vaš sajt izgleda u očima Gugla ? Kako se prikazuje spajderima, robotima koji povremeno dolaze da provere šta ima novo na vašim web stranicama ? Da li se vaš sajt učitava brzo, sporo i ima li grešaka koje smetaju sajtu na putu ka boljoj poziciji ? Ako ste ljubitelj analize, i još bolje ako umete da anlizu pretvorite u svoju korist, evo malog doprinosa i na tom polju.

Opširnije

SEO OPTIMIZACIJA?

Sigurno ste se zapitali zašto je SEO skup? Mi ćemo vas odmah razuveriti da nije uopšte skup i da je ulaganje u internet marketing ulaganje u vaš posao u zaradu. Osim ako vam web sajt nije čista dokolica kojom ubijate slobodno vreme. Uspešne firme i kompanije ali i pojedinci su uvideli mogućnost napredovanja i poboljšanja pozicije na tržištu upravo preko SEO optimizacije.

Opširnije

Indeksiranje dodavanje sajta na Google?

Ukoliko želite da se vaš sajt nađe što pre u rezultatima Google i drugih pretraživača, morate da proverite da li vaš sajt ispunjava sve preduslove i da li nudi sve što je neophodno za indeksiranje stranica.

Opširnije

Saradnja i sa......

clientlogo12-grayclientlogo18-grayclientlogo13-grayclientlogo14-grayclientlogo19-grayclientlogo11-grayclientlogo16-grayclientlogo20-gray