Radio streamer pro je softver za amatersko i profesionalno emitovanje radio programa na jednostavnom interfejsu i sa minimalnim opterećenjem vaše opreme.

Program je jednostavan i intuitivan za korištenje čak i korisnicima koji se prvi put sreću sa radio kao pojmom. Takodje je na srpskom jeziku i delo je srpskog programera Radivoja Radivojević u saradnji sa Goran Urošević kao idejnim tvorcem.

Za sve dodatne informacije i licenciranje pozvati br tel:0600588661

  • Radio Plejer Kreator je posebno programiran korisnički interfejs na serveru www.CivijasServer.com, koji korisnicima nudi mogućnost dizajniranja i modeliranja WEB radio plejera.

Ovaj servis je besplatan i namenjen je korisnicima usluga www.CivijasServer.com koji emituju svoj radio program putem naših servera. Radio Plejer Kreator nije svrsishodan emiterima koji strimuju radio program preko drugih mreža, ali je svakako svima dostupan za pregled.
Ukoliko vam se dopada Radio Plejer Kreator ® i želite povoljne usluge naših servera obratite nam se da zajedno dođemo do najboljeg rešenja – www.CivijasServer.com

U nastavku ispravno unesite vašu važeću email adresu koja će vam biti pristupnica za naredni ulazak na Radio Plejer Kreator.