feature

Naša ponuda uključuje

Radio Plejer Kreator je posebno programiran korisnički interfejs na serveru www.CivijasServer.com, koji korisnicima nudi mogućnost dizajniranja i modeliranja WEB radio plejera. Ovaj servis je besplatan i namenjen je korisnicima usluga www.CivijasServer.com koji emituju svoj radio program putem naših servera.I nemoguće ga je koristiti na drugom serveru, ali je svakako svima dostupan za pregled. Ukoliko vam se dopada Radio Plejer Kreator ® i želite povoljne usluge naših servera obratite nam se da zajedno dođemo do najboljeg rešenja .

  • HTTP/HTTPS
  • Radi na svim platformama
  • Vaš Logo
  • Brza konekcija
  • Trenutna pesma
  • Prilagodjena veličina

Nudimo još i...

Vaše zdovoljstvo nam je veoma bitno i zato smo tu...

icon

Lako podešavanje

Nudimo najzastupljeniji -cpanel na svetu. WHM sonic panel, u kojem imate sve potrebne mogućnosti za stream kontrolu, kao i statistiku slušanosti i kontrolu za auto DJ naloge.

icon

Podržane platforme

Radio streaming kao i sve vrste cms ckripti za waš web sajt su podržani za sve vrste platformi: web pregledači, tablet, lap top i mobilni uredjaji.

icon

Plugin & Extensions

Ogroman broj dodatnih pluginova i extenzija će vam omogućiti i najnaprednija rešenja za vaše web sajtove. Zato ćemo vam uvek predložiti platformu koja odgovara vašim potrebama i zahtevima

icon

Preporuka cms skripti

Za sve vaše projekte preporučujemo CMS platformu word press jer je najzastupljenija i jedna od najstabilnijih! koja pruža velike mogućnosti za vaš veliki i mali medijski nastup!

icon

cPanel uključen

Svaki nalog ima nezavistan C panel pomoću kojeg individualno upravljate svim svojim resursima.Fajlovima slikama skriptama i MySQL i drugi vrstama baza podataka.

icon

Uvek najnoviji PHP & MySQL

Naša mreža koristi najnovije stabilne i sigurne verzije PHP-a i MySQL-a. Takodje implementiramo stroga pravila sigurnosti i firewall-a koji štite vašu web stranicu od neželjenih poseta 24/7.